THE HEART OF THE CAMPUS

WELCOME HOME

Grand Café LIVING is ruim opgezet, met een open karakter. Wil je rustig vergaderen op een inspirerende plek? Dan staan onze Green Room en Yellow Room in Amsterdam tot je beschikking.

THE GREEN ROOM.
(TOT 34 personen)
THE YELLOW ROOM.
(TOT 60 personen)

MEETING ROOMS

Onze besloten meeting ruimtes bieden alle opties, van zakelijke lunches tot inspiratie sessies in theateropstelling. Elk met een geheel eigen karakter, zijn de Green Room en de Yellow Room beide inspirerende plekken die voor allerlei gelegenheden geschikt zijn.

  • Arrangementen: samenkomen zonder zorgen? Ons team staat voor je klaar. We kunnen koffie-, lunch-, diner- of borrel arrangementen voorzien op aanvraag voor alle groepsgroottes.
  • Tafelopstellingen: break-outs, workshops of vergaderingen, de tafelopstelling is volledig aan te passen naar jullie wensen.
  • Extra’s: WiFi, beamer, LCD-schermen of flipover borden nodig? We spreken graag alle opties met door zodat de dag volledig aan jullie wensen voldoet.
Let’s eat & meet in the capital city of The Netherlands

GREEN ROOM

Hoe de Green Room aan zijn naam komt, wordt meteen duidelijk zodra je hier binnenstapt. De groene kas geeft een verfrissend buitengevoel, zonder de grillen van het Nederlandse weer. Deze grote ruimte is een rustgevende plek voor allerlei bijeenkomsten.

  • Multifunctionele groene ruimte
  • Uitermate geschikt voor een business lunch, vergadering, presentatie of bedrijfsevenement
  • Tot 70 personen staand, tot 50 personen zittend

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor je op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

YELLOW ROOM

Geel wordt vaak gezien als een kleur die positiviteit en creativiteit bevordert. Vol met prachtige zwart/wit foto’s van onze thuisstad Amsterdam, is het niet toevallig dat onze Yellow Room wordt gezien als inspirerende plek om samen te komen.

  • Multifunctionele ruimte
  • Uitermate geschikt voor een business lunch, vergadering, presentatie of bedrijfsevenement
  • tot 60 personen staand, tot 40 personen zittend

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor je op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vergaderlocatie in Amsterdam
Grand Café LIVING is gesitueerd op het VU Campusterrein. Het VU campus terrein is een uitstekende locatie voor (zakelijke) bijeenkomsten vanwege de gunstige bereikbaarheid; met de auto rijd je zo de ring A10 op en ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Dat maakt het een ideale plek waar je geniet van uitstekende verbindingen, ook als je collega’s of klanten van buiten Amsterdam wil ontvangen. Zelfs voor internationale gasten is de locatie gemakkelijk bereikbaar vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol.

Bereikbaarheid VU Campus terrein
Gelegen in het hart van Amsterdam-Zuid, biedt het VU campus terrein uitstekende trein- en tramverbindingen. Het Amsterdam Zuid treinstation ligt op loopafstand, waardoor reizigers snel toegang hebben tot de campus vanuit de luchthaven Schiphol en andere delen van Nederland. Daarnaast rijden verschillende tramlijnen langs, wat het vervoer naar/vanuit de binnenstad eenvoudig maakt. De nabijheid van de ringweg A10 zorgt voor een vlotte bereikbaarheid met de auto.

Hartje Amsterdam Zuid
Voor bedrijven van de Amsterdamse Zuidas is Grand Café LIVING een nabijgelegen locatie waar je de gehaastheid even achter je kunt laten, om samen te komen in een van onze inspirerende meeting rooms. Gebruik onze Green Room voor team sessies die een frisse blik kunnen gebruiken of laat onze Yellow Room team-inspiratie doen borrelen. Wil je kort vergaderen, een hele dag sessies organiseren of juist een team borrel organiseren? De opties zijn eindeloos, zowel qua meeting-voorzieningen als food & beverage arrangementen. Ook voor bedrijven en organisaties uit Amsterdam Centrum, Amstelveen en omstreken is LIVING een ideale, nabijgelegen en goed-bereikbare meeting locatie.

Vergaderlocatie in Amsterdam
Ons salesteam neemt je wensen graag door zodat we een zaal en gepast (vergader)arrangement voor je kunnen reserveren. Bel het salesteam van Grand Café LIVING op 020 205 0966 of stuur een e-mail naar [email protected] voor de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor een succesvolle vergadering, presentatie of bijeenkomst op maat.